top of page

INSPIRATIE!

Waarom is een sterke reputatie belangrijk? Hoe bouw je een reputatie op? Waar begin je?

Met presentaties, workshops en verhalen inspireer ik professionals over reputatiemanagement. Van studenten en young professionals, tot directies en senior managers. Van overheidsorganisaties en onderwijs, tot communicatiebureaus en commerciële bedrijven. 


NIEUW vanaf 1 juli 2023: de DIY zomerreputatiescan voor zelfstandig ondernemers! 

pexels-pixabay-207691_edited.jpg

PRESENTATIE 
'DE IMPACT VAN EEN REPUTATIE'
(45 MIN)

Voor professionals die willen weten waarom het belangrijk is tijd en aandacht te investeren in reputaties. Wat draagt een sterke reputatie bij aan succes?

TIP: maak deze presentatie onderdeel van een heisessie, managementdag of teamuitje. 

Masterclass 24-06 3_edited.jpg

WORKSHOP
'REGIE OP REPUTATIE'
(2,5 UUR)

Voor professionals die inspiratie, kennis en tools willen om (samen met mij) aan de slag te gaan met de reputatie van hun bedrijf. 

Incompany voor teams (directies, managementteams en communicatieafdelingen) of individuele deelname aan de groepsworkshops.

pexels-tirachard-kumtanom-733856.jpg

NIEUW!
'DO IT YOURSELF REPUTATIESCAN'
(LUISTERWERKBOEK)

Voor zelfstandig ondernemers die willen weten hoe sterk hun reputatie is. Leer op eigen tempo hoe reputaties werken en waar kansen liggen om je reputatie te versterken.

Met een luisterwerkboek, online community en live Q&A. Vanaf 1 juli 2023. 

Vergaderen op afstand

SOCIAL MEDIA:
LINKEDIN EN INSTAGRAM 
(GRATIS)

Voor iedereen die geïnteresseerd is in alles van woordvoering tot reputatiemanagement. Op social media deel ik regelmatig kennis en inspiratie over het mooie vakgebied communicatie.

Ik vind het leuk als je me volgt. Of stuur me gerust een connectieverzoek.

Inspiratie: Diensten
273780798_940033180211252_2233309428723481694_n.jpg

E-BOOK OVER REPUTATIEMANAGEMENT

Reputatiemanagement. Mooie vakterm hoor, maar wat is het? Waarom is het belangrijk? 

Wie moet hier iets mee? Nou.... jij dus! Als jij wilt dat jouw bedrijf ook in de toekomst een goed en kloppend verhaal heeft. Vraag hier het gratis e-book aan en laat je inspireren.

Bedankt voor de inzending!

Inspiratie: Potentiële verkoop

BLOG

IS DIE VRAAG VOOR MIJ?

‘Aldus de woordvoerder’. Hoe vaak lees je dat niet ergens in de media. Het klinkt zo eenvoudig; het woord voeren namens een organisatie. Maar is dat ook eenvoudig? Doe je dat zomaar even? Het is een behoorlijke verantwoordelijkheid wat mij betreft. Daar mag je best even wat aandacht aan besteden. Lees het artikel op LinkedIn. 

woordvoeringlarswalder.jpg

REPUTATIEMANAGEMENT: WE MOETEN AAN DE BAK!

Regelmatig wordt onderzocht hoeveel vertrouwen burgers hebben in het bedrijfsleven, de overheid en de media. Sinds vorig jaar horen wij Nederlanders niet meer thuis in het toprijtje van landen waar dit vertrouwen hoog is. Zo blijkt uit de Edelman Trust Barometer. Een verrassend resultaat? Nee. De weerstand, kritiek en schandalen in de coronacrisis zullen we niet snel vergeten. Maar laten we het daarbij? Leggen we het gebrek aan vertrouwen naast ons neer en gaan we door met waar we gebleven waren? Ik stel voor van niet. Lees het artikel op LinkedIn. 

pexels-prateek-katyal-2740956_edited_edited.jpg
Inspiratie: Nieuws
bottom of page