top of page
NE-72.jpg

ADVIES

Heb jij een vraagstuk of project waarbij je mijn expertise op gebied van reputatiemanagement en communicatie kan gebruiken? We werken een korte periode intensief samen en hebben een duidelijk doel voor ogen.

STRATEGIE OP MAAT

Ik verdiep me in jouw bedrijf en breng verslag én advies uit van wat ik zie om de reputatie en (bijbehorende communicatie) te verbeteren. Niks vaags of ingewikkelds. Een strategie op maat kun je van mij verwachten. Concreet en helder.

SPARRINGPARTNER

We drinken één of twee koppen koffie (of thee in mijn geval) en bespreken de reputatie issues waar jullie als organisatie tegenaan lopen. We wisselen ideeën en ervaringen uit en ik denk mee over een oplossing of aanpak. Een blik van buitenaf is soms net wat je nodig hebt.

PROJECTLEIDER, KARTREKKER OF KWARTIERMAKER

Ik sta paraat om als reputatie expert leiding te geven aan (of onderdeel te zijn van) een team dat werkt aan een nieuwe positionering van de organisatie! Ik breng mijn kennis en expertise mee en neem jullie het werk uit handen.

CRISISCOMMUNICATIE

Is het NU crisis en heb je snel een goed communicatieplan of een krachtige woordvoeringslijn nodig om je reputatie te beschermen? Dan bel je me. Ik heb volop ervaring als communicatieprofessional in strategische crisisteams.

"Ik heb jouw service als heel erg fijn ervaren! Ik was ontzettend in paniek toen mijn bedrijf negatief in de publiciteit kwam en ik wist niet wat ik moest doen. Dit was de eerste keer en geheel onverwachts. Ik nam contact met jou op en meteen voelde het vertrouwd. Er werd snel gehandeld en een goeie strategie opgezet en uitgevoerd. De situatie werd meteen omgedraaid van volledige escalatie tot een rustige situatie die onder controle was. Ik ben ontzettend blij dat ik jou in mijn netwerk heb, dit stelt me gerust om te kunnen ondernemen zonder bang te zijn voor de negatieve (onterechte) aandacht van de media!"

Sem, zelfstandig ondernemer

"Samenwerken met Femke betekent dat je op gelijkwaardige basis, vanuit een professionele houding en met een heldere communicatiestijl écht samen aan de lat staat om een klus te klaren. Femke heb ik leren kennen als een inhoudelijke stevige communicatieprofessional, die snel kan schakelen tussen inhoud en relatie, tussen lange termijn strategie en het ‘hier en nu’ en tussen concepten en concrete plannen. Zij heeft het talent om met een prettige luchtigheid en humor én met respect voor de ander pittige vragen te stellen en feedback te geven om zo tot de kern te komen. Of ze nu met teams of individuele professionals werkt, ze weet het beste uit de ander naar boven te halen."

Lisette, Ontwikkelmanager/Senior Adviseur

"Femke heeft ons op een aansprekende wijze meegenomen in het wat/ hoe en waarom van reputatiemanagement. Met actuele voorbeelden uit de praktijk maar ook de wetenschappelijke benadering heeft ze ons aan het denken gezet.
Zeker de generaties die straks onze doelgroep vormen willen weten waar wij als organisatie voor staan en daar heeft deze training ons van bewust gemaakt. De call to action is gevoeld, wij gaan hiermee verder aan de slag."

Eveline, Directeur regio Brabant

GRATIS: 12 SNELLE REPUTATIETIPS!

Wil jij vandaag nog aan de slag met het versterken van jouw reputatie of de reputatie van jouw organisatie? Ik heb 12 snelle en concrete reputatietips voor je verzameld. Vraag ze hier gratis aan en laat je inspireren! 

pexels-andreea-ch-1166643_edited_edited_
bottom of page