top of page
pexels-tirachard-kumtanom-733856.jpg

ADVIES

Heb jij een reputatievraagstuk of communicatieproject waarbij je mijn hulp kan gebruiken? We werken een korte periode intensief samen en hebben een duidelijk doel voor ogen.

CONSULTANCY

Misschien kijk ik een paar weken rond in de organisatie en breng verslag én advies uit van wat ik zie om de reputatie en (bijbehorende communicatie) te verbeteren? Niks vaags of ingewikkelds. Een concreet en helder plan van aanpak kun je van mij verwachten.

SPARRINGPARTNER

Of drinken we één of twee koppen koffie (of thee in mijn geval) en bespreken de reputatie issues waar jullie als organisatie tegenaan lopen. We wisselen ideeën en ervaringen uit en ik denk mee over een oplossing of aanpak. Een blik van buitenaf is soms net wat je nodig hebt.

PROJECTLEIDER

Maar ook sta ik paraat om als reputatie expert leiding te geven aan of onderdeel te zijn van een projectteam dat werkt aan een nieuwe positionering van de organisatie!

CRISISCOMMUNICATIEPLAN

En als het NU crisis is en je hebt snel een goed communicatieplan nodig om je reputatie te beschermen? Dan bel je me. Ik heb volop ervaring als deelnemer in strategische crisisteams.

Advies: Diensten
bottom of page