top of page

'Heel praktisch opgeleverd en direct inzetbaar. Geen ellenlang document, maar kort en bondig met focus en adviezen. Door de persoonlijke toelichting voelden we echt de betrokkenheid van beide dames en kregen we beter inzicht in onze organisatie, met twee reputatiekansen uitgewerkt tot een concreet (communicatie)plan van aanpak. Werk aan de winkel voor ons en met deze adviezen kijken we met vertrouwen naar de toekomst.'

Corine, directeur
goed doel/stichting

'Het Pak je Podium Plan! geeft nieuwe inzichten en nieuwe energie om zaken aan te pakken. Met direct een paar leerpunten, dus we zullen echt in actie moeten komen nu. Het is fijn om te zien dat er zoveel communicatie kansen voor onze stichting zijn om de reputatie en naamsbekendheid verder uit te bouwen. En dat kunnen we nu samen met onze medewerkers gaan doen.'

Harm Jan, bestuurder zorgcomplex

'Heel veel dank voor jullie inzet!

Met veel plezier alles gelezen en daarna nog een keer 😉. Dit ga ik  eens even laten landen! Genoeg om te overdenken.'

'

Anke, fondsenwerver
goed doel

pexels-pixabay-207691.jpg

 HET 'PAK JE PODIUM PLAN!'

Een snelle reputatieanalyse van jouw organisatie! Laat ons je vertellen hoe je je activiteiten en communicatie zo kunt inrichten dat het daadwerkelijk jouw reputatie gaat versterken.
Stop met zomaar wat doen en pak je podium. 

Herkenbaar?
Jouw bedrijf groeit en bloeit. Je hebt het hartstikke druk met leuke klanten en verdient een fijne boterham. Maar je hebt ook wel eens het gevoel dat er meer in zit. Dat je nóg meer mensen wilt bereiken met jouw verhaal. Je wilt dat mensen weten wie je bent en wat jij bijdraagt aan de wereld.

Je weet alleen niet waar te beginnen/aan welke knoppen te draaien om aan je reputatie te werken of je communicatie professioneel op te tuigen. Je hebt zoveel te vertellen, maar zo weinig tijd en zo weinig verstand van professionele communicatie. Natuurlijk, social media posts schrijven lukt je wel. En die mailings gaan ook prima. Maar bereik je met die middelen de voor jou meest belangrijke én interessante mensen? En draagt deze inzet optimaal bij aan jouw ambities en aan jouw succes voor de lange termijn?

 

Want je wilt het succes dat je vandaag de dag hebt, uitbouwen en vasthouden op lange termijn. Je wilt een goede naam opbouwen, een sterke reputatie. Zodat je een stevige basis hebt om die groei te kunnen maken. 

 

Maar zonder communicatie expertise in huis wordt dat lastig. Want hoe versterk je dan je reputatie? Met welke acties, verhalen en middelen? En richting wie dan precies?

 

Wij helpen je!
In dit plan adviseren wij jou heel concreet waarover en hoe (maar ook naar wie en vanuit wie) je moet communiceren, zodanig dat jij je reputatie versterkt en zichtbaar wordt daar waar het echt iets oplevert. Acties en communicatie die samen gaan bijdragen aan jouw succes op lange termijn.

 

En ‘wij’ zijn dan Femke van Es van Reputatie Partner en Mariëtte Siezenga van DeCommCoach. Door onze expertises (Reputatie en PR) te combineren ontstaat een uniek product: een advies van A tot Z.

 

Dat geeft jou:

  • Een heldere richting voor je communicatie voor het komende jaar. Je werkt vanuit een duidelijke basis.

  • Rust omdat je dus focus aanbrengt in je communicatie en je activiteiten. 

  • Concrete adviezen, ideeën en tips hoe te communiceren. Handig!

  • Het gevoel dat je het niet allemaal zelf hoeft te bedenken, maar je mag vertrouwen op de expertise en objectieve blik van twee zeer ervaren communicatieprofessionals.


Voor wie?
Voor organisaties en ondernemers die flink aan het groeien zijn (of die een flinke groeiambitie hebben) en deze groei met écht passende communicatie willen ondersteunen en vasthouden.
Organisaties en ondernemers die er klaar voor zijn om de spotlight te pakken en meer zichtbaar willen zijn. Op zo’n manier dat het logisch voelt en bijdraagt aan het verwezenlijken van de ambitie.

 

HET PODIUM PLAN BESTAAT UIT:

pexels-pixabay-278887.jpg

INTAKEGESPREK (60 minuten)

Je vult voorafgaand aan het (online) intake gesprek een vragenlijst in en wij gaan je op basis daarvan het hemd van het lijf vragen.
Alles willen we van je weten.
Hoe meer we weten, hoe meer op maat ons advies kan zijn.

image00040.jpeg

ADVIESPLAN (20 pagina's)

Na 2 weken krijg je van ons een professioneel podiumplan op maat. Met reputatie- en communicatieadvies op maat. Zie het als een jaarplan. Boordevol tips en trics waarmee jij zelf aan de slag kunt gaan. Een plan wat je er steeds opnieuw bij kunt pakken. 

pexels-andreea-ch-1166643_edited_edited_edited.jpg

FEEDBACK SESSIE (60 minuten)

 Vertel ons wat je van het plan vindt en stel al je aanvullende of verdiepende vragen. We denken in detail met je mee of pakken concreet een vraag vast.

HET PODIUM ALS METAFOORHet podium is de metafoor die we gebruiken om het plan structuur te geven en tot leven te brengen. Want een podium heeft een letterlijke en figuurlijke betekenis. Het staat wat ons betreft symbool voor alle momenten waarop je als organisatie wat te vertellen hebt. In een interview, tijdens een presentatie, op een netwerkborrel, op een verjaardag, een afscheidsreceptie of op sociale media. Allemaal voorbeelden van waar je het podium kan pakken. Met dit plan ga je als bedrijf of ondernemer zelf het ‘podium’ op. Het plan is daarvoor het script. Met verschillende scènes, hoofdrolspelers en decors. Door de elementen op de juiste manier te combineren, ontstaat een geloofwaardig verhaal. Een verhaal dat mensen willen doorvertellen of onderdeel van willen zijn.

Mariette_edited.jpg

OVER MARIËTTE

DECOMMCOACH

Ik ben Mariëtte, het gezicht achter DeCommCoach. Ik ben een bevlogen, enthousiaste en beetje eigenwijze communicatieadviseur. Met 15+ jaar ervaring in het

PR- en communicatievak, weet ik wat journalisten nodig hebben voor een interessant verhaal en hoe een merk te versterken met impactvolle communicatie.

 

Met DeCommCoach bedenk ik sinds 4 jaar mediastrategieën en werk(te) ik voor klanten als Efteling, HEMA, Vitalis, 365 Dagen Succesvol, Besties, Vici en Fama Volat.


Typisch ik
Als verbinder en merkdenker ben ik erop gebrand het beste resultaat te bereiken voor jouw merk, product of dienst.


Er was eens....

Femke en ik hebben jarenlang samengewerkt bij de Efteling. We hebben met ontzettend veel plezier premières, persreizen en openingen van nieuwe attracties of sprookjes georganiseerd. Het is nu tijd voor ons eigen sprookje: samen groeiende organisaties het podium op helpen. Dat kan niet anders dan goed aflopen. 

Mariette en Femke

OVER FEMKE

REPUTATIE PARTNER

Mijn naam is Femke van Es. Geboren en getogen in Brabant en een ervaren communicatieprofessional, teammanager en gesprekspartner voor bestuurders. Collega's, relaties en klanten waarderen het dat ik de juiste vragen stel, snel tot de kern kom en dingen simpel maak. Dat doe ik met veel enthousiasme, overtuigingskracht en humor. 

De basis van mijn kennis ligt bij de opleiding Communicatie en Informatiewetenschappen. Die theoretische kennis heb ik de afgelopen 17 jaar toegepast in strategische communicatie functies bij verschillende grote organisaties; de Efteling, de Rabobank en Heijmans Bouw. Deze miljoenenbedrijven staan stuk voor stuk in een spotlight, hebben een enorm mediabereik en torenhoge verwachtingen van het publiek. Het bewaken en versterken van de (interne en externe) reputatie van deze organisaties heeft voor mij iedere dag centraal gestaan.

Reputatie Partner inspireert en adviseert professionals over reputatiemanagement. Met presentaties, workshops en strategieën op maat. Geen ingewikkeld of theoretisch gedoe, maar lekker praktisch en super concreet


Er was eens....

Mariëtte en ik hebben jarenlang met veel plezier samengewerkt bij de Efteling. We hebben met succes volop premières, persreizen, interviews en openingen van nieuwe attracties of sprookjes georganiseerd. Het is nu tijd voor ons eigen sprookje: opnieuw samenwerken! Wij willen groeiende organisaties het podium op helpen. De eerste hoofdstukken zijn al een feit. 

Pak je Podium!
bottom of page