top of page
NE-79.jpg

OVER REPUTATIE PARTNER

Mijn naam is Femke van Es. Ik ben 42 jaar, geboren en getogen in Brabant en moeder van 3 kinderen. Ik ben een ervaren manager van communicatieteams en strategische gesprekspartner voor directies. Mensen waarderen het dat ik de juiste vragen stel, snel tot de kern kom en relativeer. Dat doe ik met overtuiging, enthousiasme en humor.


Ervaringsdeskundige
De basis van mijn kennis ligt bij de opleiding Communicatie- en Informatiewetenschappen. Die theoretische kennis heb ik de afgelopen 17 jaar toegepast in strategische communicatiefuncties bij verschillende grote organisaties; de Efteling, de Rabobank en Heijmans Bouw. In deze jaren heb ik veel gedaan, gezien en geleerd. Deze miljoenenbedrijven staan stuk voor stuk in een spotlight, hebben een enorm mediabereik en torenhoge verwachtingen van het publiek. Het bewaken en versterken van de reputatie van deze organisaties heeft voor mij iedere dag centraal gestaan. Deze praktijkervaring en vakkennis wil ik graag delen; zo is Reputatie Partner begin 2022 ontstaan.

Niet lullen, maar poetsen! 
Ik maak graag dingen simpel en concreet. Er wordt veel over reputaties gepraat en geschreven, maar ik mis nog een concrete vertaling naar de dagelijkse praktijk. Terwijl reputaties niet ongrijpbaar zijn. Dat hoef je niet aan het toeval over te laten. Met mijn vijf stappen methode weet je precies wat je te doen staat en heb jij de touwtjes in handen.

Mijn missie: organisaties die impact maken
Ik ben ervan overtuigd dat een sterke reputatie juist nu van enorme toegevoegde waarde kan zijn in een organisatie. Het écht bijdraagt aan succes. Er is werk te doen!

Over: Over
bottom of page