top of page
1.jpg

DIY REPUTATIESCAN

Voor zelfstandig ondernemers die willen weten hoe goed hun reputatie is. En waar kansen liggen

om deze reputatie te versterken.
Met een luisterwerkboek, online community en live Q&A. Juli en augustus 2023.

NIEUW: Reputatiescan: Welkom
273780798_940033180211252_2233309428723481694_n.jpg

LEG JOUW REPUTATIEKANSEN EN RISICO’S BLOOT IN ÉÉN ZOMER

Vind jij als zelfstandig ondernemer het belangrijk om een goede reputatie hebben? Ben jij al bewust bezig met de manier waarop je communiceert en jezelf van de goede kant te laten zien? Wat goed!

Heb je zin om dit professioneler aan te pakken en te leren wat je nog beter kunt doen? Hoe je jouw reputatie verder kan versterken en voor je kan laten werken? Doe deze zomer mee met mijn reputatiescan en kom erachter wat een sterke reputatie jou als zelfstandig ondernemer (nog meer) kan opleveren.

Ook al lijkt reputatiemanagement vooral iets voor grote bedrijven. Met professionele communicatieafdelingen en grote belangen. Die veel geld stoppen in samenwerkingen met grote reputatieadvies- en onderzoeksbureaus. Toch is het net zo belangrijk voor kleinere bedrijven en zelfstandig ondernemers. Het is meer dan ooit onderdeel van je lange termijn succes.


Klinkt dit bekend? 

 • Ben jij een zelfstandig ondernemer met een (best wel) goedlopend bedrijf?

 • Vind je het belangrijk om ook AAN je bedrijf te werken en niet alleen maar IN je bedrijf? Maar vind je het moeilijk om daar tijd voor vrij te maken? 

 • Is voor jou de zomer vaak een periode van bezinning, inspiratie opdoen en koers bepalen?

 • Ben je nieuwsgierig naar hoe sterk jouw reputatie is? En wat je kunt doen om je reputatie te versterken?

 • Vind je het fijn om op je eigen tempo dingen te doen en leren, maar combineer je dat graag met netwerken en gelijkgestemden ontmoeten?

 • Wil je niet alleen maar luisteren, maar vooral ook doen? Kennis direct toepassen op jouw eigen bedrijf?

Investeer dan deze zomer in jouw reputatie. Benut de tijd op je strandbedje of op je balkon goed en sluit de zomer met een voldaan gevoel af.

Doe de zomerreputatiescan! 

 • Deze reputatiescan bestaat uit een luisterwerkboek (per post toegestuurd), een begeleidende podcast, een besloten Instagram community en een afsluitende online Q&A. 

 • Ik neem je aan de hand mee. In de podcast leg ik de opdrachten uit het werkboek uit en verduidelijk de informatie. Ik praat je als het ware door het werkboek heen. Het enige wat je nodig hebt is een pen en een telefoon om de podcast te luisteren.

 • DIY zegt het al: je kunt aan de slag wanneer je wil en je werkt in eigen tempo. Om je wel te kunnen begeleiden (en je te stimuleren om echt actief aan de slag te gaan) spreken we een startdatum en einddatum af. We beginnen op 1 juli en we eindigen op 7 september. Het is aan jou hoe je deze periode indeelt.

 • Na de zomer ontmoeten we elkaar online en kun je al je vragen over de opdrachten of het werkboek aan mij stellen. De andere deelnemers zijn ook aanwezig, dus je leert ook van hun ervaringen en vragen.

 • Tijdens de zomer faciliteer ik een Instagram omgeving speciaal voor deelnemers. Ik deel extra tips en opdrachten. Zo leren we elkaar kennen en blijven we samen actief.​


Investeer €79 in de toekomst van je bedrijf  

 • De reputatiescan kost deze eerste periode €79 exclusief BTW. Vanaf september 2023 wordt de prijs €129 euro exclusief BTW.

 • De eerste 10 deelnemers krijgen een bijpassend verrassingspakket thuisgestuurd. 

 • Aanmelden voor de periode juli-augustus 2023 is mogelijk tot en met 28 juni 2023.


Meld je aan! 
Ik kijk er nu al ontzettend naar uit om met je samen te werken. Heb je nog twijfels of vragen?
Neem contact met me op!

NIEUW: Reputatiescan: Over

DE REPUTATIESCAN BESTAAT UIT:

LUISTERWERKBOEK (A5) VAN 50 PAGINA'S

Boordevol informatie, opdrachten en checklists. Gedrukt en per post toegestuurd. Op 1 juli op de deurmat. Met een unieke begeleidende podcast van ruim 1,5 uur!

INSTAGRAM COMMUNITY

Samen met andere ondernemers in een besloten omgeving om ideeën uit te wisselen en om hulp te vragen. Hier deel ik extra tips en opdrachten in de maanden juli en augustus.

LIVE Q&A

Afsluitende online Q&A meeting op donderdagochtend 7 september om ervaringen uit te wisselen, de opdrachten te bespreken en al je vragen aan mij te stellen.

pexels-tirachard-kumtanom-733856.jpg
NIEUW: Reputatiescan: Diensten

NOG VIER GOEDE REDENEN OM MEE TE DOEN:

1. Ik deel al mijn expertise over het versterken van reputaties met jou. Dat heb ik niet alleen uit de schoolboeken, maar ook uit 17 jaar ervaring die ik heb als reputatiestrateeg bij verschillende grote organisaties.  ​


2. Met deze reputatiescan heb je een kant en klaar plan om jouw reputatie te versterken. Lekker tastbaar en concreet. 


3. Je leert andere ondernemers kennen waar je vast veel van kan leren. Goed voor je netwerk dus, handig!

4. De reviews van zelfstandig ondernemers die aansloten bij de live workshops over reputatiemanagement waren enthousiast.

Zo zei Kristel na de workshop: 'Yes. Ik heb deze gevolgd bij Femke. Is zeker de moeite waard voor iedere zelfstandige ondernemer!' 
En Bregje liet me na een workshop weten 'Positief verward te zijn.  Hier kunnen, behalve communicatieprofessionals, zeker ook bestuurders en ondernemers echt zoveel van leren!”


NIEUW: Reputatiescan: Welkom
bottom of page