top of page

'De reputatiescan is, zoals ik ook van jou had verwacht, super praktisch ingericht. Je levert echt zoveel waarde! Ik heb een aantal tips meteen ter harte genomen en pak het werkboek er nu nog wel eens bij. Zo van ‘hoe zat het ook alweer met …?’. Ik vond het fijn om naar je te luisteren in de podcast. En ik moest zo lachen om het belletje.'

Mariëtte, zelfstandig ondernemer

'Ik vind het een prettige en duidelijke wijze om tot meer inzicht en concretisering te komen van je bedrijfsfilosofie, aanpak, plan voor de toekomst.'

Marloes, zzp-er

'Ik kon zien en horen dat je tijd en aandacht aan het samenstellen van de scan hebt besteed. Wat ik met name waardevol vind is dat deze van jóu komt, met al jouw kennis en ervaring bij een van de meest gerenommeerde organisaties van ons land.'

Ria, zelfstandig merk- en marketingstrateeg

pexels-andreea-ch-1166643_edited.jpg

DO IT YOURSELF (DIY) REPUTATIESCAN

Voor ambitieuze ondernemers die naamsbekendheid willen opbouwen en
hun reputatie voor de lange termijn willen versterken. 

Wil jij graag een goede naamsbekendheid hebben en deze ook nog verder uitbouwen? 
Ben jij al bewust bezig met de manier waarop je communiceert en laat je jezelf al bewust van de goede kant te laten zien? Wat goed! Heb je zin om dit professioneler aan te pakken en jouw reputatie verder te versterken en uiteindelijk voor je te laten werken? Zodat je op alle fronten de juiste mensen aantrekt en je je succes verder gaat uitbouwen? Doe dan deze reputatiescan speciaal voor ambitieuze ondernemers en ga ervaren wat een sterke reputatie jou voor de lange termijn gaat opleveren. 


Klinkt dit bekend? 

 • Ben jij een ondernemer met een (best wel) goedlopend bedrijf?

 • Zou je willen dat nóg meer mensen weten wat jij doet en kan? 

 • Weet alleen je niet zo goed waar je moet beginnen om meer en de juiste naamsbekendheid op te bouwen?

 • En heb je eigenlijk ook geen tijd om daar eens goed over na te denken, laat staan dat je tijd hebt om extra activiteiten op te zetten.

 • Je wilt wel graag vooruit denken, zodat je je succes behoudt ook op de langere termijn.
   

Doe dan de reputatiescan! 

 • In deze scan vertel ik hoe jij invloed hebt op je goede naam oftewel je reputatie. En wie daarin nog meer een rol spelen. 

 • Je krijgt inzicht in jouw reputatiekansen (en risico’s). De scan is namelijk gericht op jouw bedrijf. Alle opdrachten gaan over jou. Je past alles op jezelf toe.

 • De resultaten helpen je om bewustere keuzes te maken in jouw communicatie en acties. Zodat het daadwerkelijk gaat bijdragen aan jouw naamsbekendheid. Geen losse flodders meer. Maar concrete to do's.

 • Zodat je zichtbaar wordt op zo’n manier dat je er echt iets aan hebt voor de lange termijn. Je brengt focus aan voor jezelf.

 • Je gaat stap voor stap aan je reputatie te bouwen; jij neemt de regie! 
   

Vind je het belangrijk om ook AAN je bedrijf te werken en niet alleen maar IN je bedrijf? 
Maar vind je het moeilijk om daar tijd voor vrij te maken? 

Vind je het fijn om op je eigen tempo dingen te doen en leren, wanneer en waar het jou uitkomt?

Wil je niet alleen maar luisteren, maar vooral ook doen? Kennis direct toepassen op jouw eigen bedrijf?


Investeer vandaag nog in de toekomst van je bedrijf. Kies de manier die bij jou past: 

 • De reputatiescan kost €79 exclusief BTW.  Dit is inclusief digitaal werkboek, podcast en inspiratiemails. Je bent hier ongeveer 6-8 uur mee bezig. 

 • VIP optie €119: een persoonlijk reputatieadvies via e-mail voor een praktijkcase waar jij wel wat hulp bij kan gebruiken. Maatwerk dus! 

 • Premium optie €199: échte persoonlijke begeleiding tijdens en na afloop van de reputatiescan.


Aanmelden is simpel. 
Via onderstaande link meld je je aan. Na betaling krijg je de tools toegestuurd en kun je direct van start met de reputatiescan. Niet twijfelen, maar doen! 

DE REPUTATIESCAN BESTAAT UIT:

Werkboek.jpg

LUISTERWERKBOEK

Een digitaal werkboek van 50 pagina's boordevol informatie, opdrachten en checklists. Met volop schrijfruimte voor jouw inzichten en notities.

Laptop, headset en mobiele telefoon

PODCAST

Een unieke begeleidende podcast van 60 minuten. Extra uitleg over de theorie, voorbeelden vanuit de praktijk en inspiratie over reputatiemanagement. Luister en vergeet geen aantekeningen te maken!

NE-64_edited.jpg

ADVIES OP MAAT

Reputatieadvies over een door jou aangedragen onderwerp. Heb jij een reputatievraag? Heb jij een praktijkcase waar je mijn advies voor wilt hebben? We hebben 1:1 contact en bespreken jouw specifieke situatie. Snel en persoonlijk advies op maat dus.

WIST JE DAT....

Grote bedrijven allang deze kennis en tools in huis hebben om zo iedere dag aan het versterken van hun reputatie te werken?

Zij weten als geen ander dat een sterke reputatie een grote rol speelt in lange termijn succes. Zij werken niet voor niks samen met grote reputatiebureaus en doen iedere twee jaar een reputatieonderzoek. En ja, dat kost een hoop geld. Maar dat wil niet zeggen dat jij diezelfde kennis niet ook gewoon in huis kan halen. Deze DIY reputatiescan heb ik gemaakt voor ondernemers die wel grote ambities hebben, maar die niet zomaar duizenden euro's willen uitgeven aan onderzoeken en adviesbureaus. 

'Ik vond de scan absoluut het geld waard. Ik zou de scan zeker aanbevelen. Het is echt een mooi extraatje voor ondernemers. Reputatiemanagement is niet het eerste waar een zelfstandig ondernemer aan denkt. Heel mooie mix van tools!'

Maartje, eigenaar adviesbureau

'Werkboek: fijn dat dit anno 2023 ook door jou wordt gedaan, ik houd namelijk erg van opschrijven en onderstrepen etc. Podcast: hele prettige manier om te combineren met het werkboek. Lekkere stem, pakkende voorbeelden, mét humor en logische opbouw.'

Marjolein, zelfstandig trainer en adviseur

'Complimenten Femke, super leuk werkboek en podcast 👌. Het is een hele motivatie boost om zo over je bedrijf na te denken. Website aangepakt als gevolg van jouw scan. Wat een eye opener was dat!'

Ronald, zelfstandig ondernemer

EEN SLIMME INVESTERING!

IN ÉÉN KLAP 17 JAAR AAN KENNIS EN ERVARING

Ik deel al mijn expertise over het versterken van reputaties. Dat heb ik niet alleen uit de schoolboeken, maar ook uit 17 jaar ervaring die ik heb als reputatiestrateeg bij verschillende grote organisaties. In een paar uur tijd ben jij de nieuwe expert.  ​

JE WERKT AAN JE EIGEN PLAN

Aan het einde van deze reputatiescan heb je een kant en klaar plan om jouw reputatie te versterken. Lekker tastbaar en concreet. Ik weet zeker dat je in actie komt na deze scan.

DE TOOLS ZIJN TIJDLOOS

De informatie en de tools die je krijgt verliezen hun waarde niet. Je kunt de reputatiescan ieder jaar opnieuw doen. Sterker nog; dat zou erg slim zijn! Dus het is een eenmalige investering die niet alleen nu, maar ook nog in de toekomst waarde blijft opleveren. 

NE-79.jpg

LEG JOUW REPUTATIEKANSEN EN RISICO’S EENVOUDIG BLOOT!

KIES HIER PAKKET DAT BIJ JOU PAST!

€79,-

Basis pakket

Je werkt zelf en op eigen tempo aan de reputatiescan. Het werkboek, de podcast en de begeleidende inspiratiemails helpen je daarbij. Na afloop van deze scan heb je alle basiskennis over reputaties in huis en kun je deze op je eigen bedrijf toepassen. Lekker praktisch, met veel tips en handige tools.

€119,-

VIP pakket

Wil je zelf met de reputatiescan aan de slag, maar heb je daarbij ook behoefte aan wat advies op maat? Omdat je een vraag hebt over jouw onderneming? Of omdat er iets speelt en je mijn advies wil? Dat kan! Kies voor een advies op maat als aanvulling op de reputatiescan. Via e-mail denk ik met je mee en geef je gerichte tips en trics.

€199,-

Premium pakket

Wil jij aan de slag met je reputatie, maar wil je het niet alleen doen? Kies dan voor meer persoonlijke begeleiding! Tijdens en na afloop van de reputatiescan. Ik kijk mee naar jouw uitwerking van de opdrachten uit het werkboek en we bespreken 1:1 hoe het ervoor staat met jouw bedrijf. Voor ondernemers die hun reputatie willen versterken en beseffen dat dat samen met mij sneller gaat.

bottom of page