top of page

“Wat een leuke praktijkvoorbeelden, daardoor concreet en herkenbaar. Handige tools ook, die kunnen wij zeker gebruiken."

Wietske, PR officer

“Zeer vakkundig geleid. Alle ins en outs van reputatiemanagement gehoord, besproken en vooral ook heel concreet en toepasbaar gemaakt voor de eigen organisatie.”

Bianca, commercieel manager

"Femke liet de hersenen flink kraken met een inspirerende, interactieve en leerzame workshop. Resultaat: voor 3 bedrijven een ingevulde reputatieanalyse en zelfs concrete to do's!"

LICHT, intermediair Marketing- en Communicatieprofessionals

WORKSHOP 'REGIE OP REPUTATIE'

Voor organisaties die aan de slag willen met het versterken van hun reputatie,
maar nog niet helemaal weten hoe

Herkenbaar?

  • Iedereen werkt keihard. Alles voor het halen van strakke deadlines, mooie omzetcijfers en blije klanten.

  • Problemen, crisissen of vraagstukken worden snel opgelost. Vandaag nog. Dat is veel waard.

  • Die waan van de dag neemt alleen ook veel tijd in beslag. Zeker als je alle lopende projecten en campagnes erbij op telt.

  • De focus van de teams ligt op het uitvoeren van de afgesproken taken. Logisch. Maar jij als bestuurder of (communicatie) manager zou vaker wat verder vooruit willen kijken. Vooral als je weer eens verrast wordt met vragen of dilemma's die verder reiken dan alleen de taken uitvoeren.


Vragen over maatschappelijke ontwikkelingen of landelijke issues. Vragen die er toe doen. Waarvan je weet dat het antwoord wat je geeft of de keuze die je maakt belangrijk is. Omdat het invloed heeft op hoe mensen naar je kijken en over je denken. Het heeft invloed op de reputatie en dus uiteindelijk ook je succes. 
 

  • Jullie kunnen heus wel antwoorden en mooie acties te bedenken, maar dat voelt soms zo als losse flodders.

  • En wie neemt deze verantwoordelijkheid? Van wie is de reputatie eigenlijk? 

  • Hoe kunnen jullie nou gericht bouwen aan naamsbekendheid voor de langere termijn?


Krijg als team alle kennis over reputatie: hoe werkt het en hoe beïnvloed je het? 
Verzamel inzichten in de reputatie van de organisatie: we signaleren samen reputatiekansen en - risico's.
Leer tools te gebruiken voor het omgaan met maatschappelijke uitdagingen en issues.
Bepaal de acties. Wat hebben jullie te doen? 


Samen gaan we ter plekke en met opgestroopte mouwen aan de slag met de reputatie van de organisatie. Zijn jullie op de goede weg? Waar liggen nog kansen, waar zitten de risico's? Wat is slim om te doen? Ik geef jullie tips, advies en iedereen denkt en doet mee. Je loopt naar buiten met reputatieanalyse van de organisatie. 

Pak die regie!
Want dat kan gewoon. Als je weet hoe reputaties werken. Na de workshop weten jullie aan welke knoppen je moet draaien om een reputatie te versterken. Je bent er samen dus helemaal klaar voor om meer impact te maken! Omdat je simpelweg weet hoe jullie ervoor staan en welke concrete acties je gaat uitvoeren. 

Praktische informatie
Een workshop duurt 3 uur | op locatie naar keuze | max 10 deelnemers | investering vanaf €995 excl BTW

Bos 1_edited.jpg

DE WORKSHOP BESTAAT UIT:

PROGRAMMA VAN LUISTEREN EN DOEN

In drie uur tijd neem ik jullie mee in de wereld van reputatiemanagement. Van de theorie, concreet naar de praktijk. Hoe staat jullie organisatie er voor? Waar liggen kansen en risico's? Iedereen praat, denkt en doet mee.

TOOLS VOOR REPUTATIEMANAGEMENT

Verschillende middelen en methoden om een reputatie te regisseren. Tijdens de workshop komt alles aan bod en leer je de tools te gebruiken. Handig voor jezelf en voor je team.

ANALYSE VAN DE EIGEN REPUTATIE

Samen analyseren we stap voor stap de reputatie van de organisatie. Jullie lopen naar buiten met concrete to do's. Dat is wat deze workshop zo compleet maakt; je kunt hierna niet meer niets doen.

Masterclass 24-06 3_edited.jpg

DEZE WORKSHOP GEEFT JULLIE:

1. De handvaten die je nodig hebt om regie te pakken op de reputatie. Zodat je de touwtjes in handen hebt en je je niet meer laat verrassen. 


2. Inzicht in wat jullie rol is of kan zijn. Waar ben je verantwoordelijk voor als het gaat over reputatie?


3. Tips en tools om op een goede manier om te gaan met maatschappelijke ontwikkelingen. En helpt je de juiste communicatie daar aan te koppelen.
 

4. De kennis die je nodig hebt over hoe reputaties werken. Zodat je weet hoe je invloed kunt uitoefenen en aan welke knoppen je moet draaien om de reputatie te versterken.
 

5. Vertrouwen om de reputatie onderwerp van gesprek te maken of te houden binnen de organisatie. Jullie zijn tenslotte de experts. 

"Deze workshop is echt de moeite waard voor veel geledingen in bedrijven en organisaties. Ook voor communicatieprofessionals als ik.
Voor ons is het goed om weer eens stil te staan en
echt naar onze organisatie te kijken. Dankjewel Femke voor deze mooie en inspiratievolle workshop."

Stephan, communicatieadviseur

"Deze workshop komt voor mij precies op het goede moment. Het precies wat we, wat ik nodig heb."

Liz, bestuursvoorzitter

Ik vond het een hele fijne, hands on workshop. Wat we hebben geleerd is goed toepasbaar in de praktijk. Je gaf mooie praktijkvoorbeelden, welke ook herkenbaar waren en daardoor de vertaalslag naar eigen reputatie beter te maken was. Ik ben met een blad vol met ideeën naar huis gegaan en heb de inzichten ook al gedeeld met mijn eigen afdeling. 

Muriel, projectleider

'Ik zou dit absoluut bij anderen aanbevelen! Omdat het duidelijk theoretisch (en praktisch) onderbouwde stof is. Hapklaar, geen wollige woorden, duidelijke voorbeelden, direct toepasbaar.'

Rebecca, communicatieadviseur

VOLG MIJN UNIEKE WORKSHOP EN STOP MET:

WORSTELEN MET GRIP TE KRIJGEN OP DE REPUTATIE

Stop met het ad hoc bedenken van goede oplossingen en 'leuke' acties. Met een reputatiekompas kies je altijd de juiste richting voor je acties en je communicatie. Zo hebben jullie de touwtjes in handen en versterk je je reputatie. Je laat je niet meer verrassen.

TWIJFELEN OVER JE ROL

Reputatie is niet alleen van de afdeling Communicatie of het Bestuur. Als je beter weet hoe reputaties worden bepaald, kun je met zelfvertrouwen en overtuiging de rest van de organisatie in de actiestand krijgen.

JE LATEN LEIDEN DOOR DE WAAN VAN DE DAG

Van 'u vraagt wij draaien', naar eerst denken dan doen. Daarmee beginnen we in de workshop. We gaan aan de slag met een lange termijn focus. Wat heb je dan vandaag en morgen te doen?

OGT2_edited.jpg
bottom of page