top of page
NE-77.jpg

HÉ (ZELFSTANDIG) ONDERNEMER!

WIL JIJ .....

meer naamsbekendheid?

Zoek jij naar meer zichtbaarheid en naamsbekendheid? Om te kunnen groeien, je ambities waar te maken en je vertrouwen in de toekomst te vergroten? Zonder dat het je veel tijd kost, want je hebt het al druk genoeg. Je bent tenslotte geen communicatie of PR professional.

VRAAG JE JE AF...

wat slim is om te doen?

Wat gaat jouw succes versterken op de lange termijn? Moet je vaker posten op Instagram? Een persbericht uitsturen? Meer over jezelf vertellen op LinkedIn? Je mening geven over maatschappelijke ontwikkelingen? Ga je actief alle trends volgen? Wat gaat jou helpen om bij de juiste mensen onder de aandacht te komen?

BEN JE AL...

actief op social media enzo?

Je bent al actief op social media en je bent lid van een netwerkclub of business community. Maar hoe zorg je dat dit echt iets gaat opleveren? Wat kun je nog meer doen om je als expert in jouw vakgebied te profileren? Zodat je ook op lange termijn de juiste relaties aan blijft trekken.

HET ANTWOORD IS...

werken aan een sterke reputatie! 

En spoiler alert: dat is meer dan alleen tevreden klanten. Een sterke reputatie zorgt voor geloofwaardigheid, crisisbestendigheid en je trekt als vanzelf de juiste mensen aan.Zeker de moeite waard om tijd in te investeren dus. Met mijn aanpak weet je waar je tijd aan moet besteden en hoe je dat doet. 

IK HELP JE OM DE REGIE OP JE REPUTATIE TE PAKKEN
pexels-tirachard-kumtanom-733856.jpg

DIY REPUTATIESCAN (v.a. €79)

Voor ambitieuze ondernemers die willen weten hoe sterk hun reputatie is. En waar kansen liggen om hun naamsbekendheid en dus reputatie te verbeteren. Met een luisterwerkboek, podcast en persoonlijk advies.
 

Door het doen van deze reputatiescan weet je exact waar je de komende tijd aandacht aan moet besteden. 

Met Jettie!.jpg

PAK JE PODIUM PLAN (v.a. €695)

Een snelle reputatieanalyse van jouw onderneming, met aansluitend een communicatieadvies op maat. Gericht op meer én passende zichtbaarheid.

Mariëtte Siezenga (DeCommCoach) en ik vertalen jouw ambities naar een concreet actieplan. Zodat jij jouw podium kan gaan pakken! 

Instagram feed.jpg

SOCIAL MEDIA (gratis)

Op Instagram deel ik volop kennis, tips en inspiratie over alles wat te maken heeft met reputaties. Vooral interessant voor (zelfstandig) ondernemers.

Volg me via @reputatie_partner en reageer of bevraag me via de comments of DM.  

Reputatiescan uit mail_edited.jpg
Reputatiescan uit mail 2_edited.jpg

GRATIS: 12 SNELLE REPUTATIETIPS!

Is je interesse gewekt? Wil jij vandaag nog aan de slag met het vergroten van jouw naamsbekendheid en het versterken van jouw reputatie? Ik heb 12 snelle en concrete reputatietips voor je verzameld.
Vraag ze hier gratis aan en laat je inspireren! 

pexels-andreea-ch-1166643_edited_edited_
bottom of page