top of page
5.jpg

HALLO BESTUURDER OF MANAGER!

Voel jij je...

verantwoordelijk?

Ben jij bezig met en voel je je verantwoordelijk voor de reputatie van de organisatie? Maar krijg je er ook niet echt grip op? Het ontbreekt je aan de tijd en kennis. En het voelt alsof je ook eigenlijk weinig grip hebt op wat anderen van jullie vinden. Daar invloed op uitoefenen is zo lastig. Maar toch besef je wel dat een goede naam hebben belangrijk is voor het succes van de organisatie. 

En wie....

dat dan moet gaan doen?

Van wie is die reputatie eigenlijk? Dat is toch niet alleen iets van de afdeling Communicatie of het Bestuur? Wat zou het fijn zijn als iedereen zich verantwoordelijk zou voelen. Zodat je samen aan de buitenwereld kunt laten zien wat jullie waard zijn. En samen bouwt aan die goede naamsbekendheid die zo belangrijk is om succesvol te blijven.

Vraag je je af....

welke keuzes je moet maken?

De maatschappij verandert. Er wordt van organisaties en bestuurders verwacht dat ze zich uitspreken. Over hoe ze verantwoordelijkheid nemen voor maatschappelijke uitdagingen. Of wat ze bijdragen aan de wereld. Hoe ga jij daarmee om? Worstel jij ook met wat moet je wel of niet moet doen en zeggen? Hoe zorg je dat je bij jezelf blijft en de regie in eigen hand houdt? Hoe weet je nou waar je goed aan doet?

Het antwoord is...

investeer in een sterke reputatie! 

Een sterke reputatie bouw je samen. Het levert een bijdrage aan jullie lange termijn succes. Laat mij jullie inspireren of adviseren over hoe je samen jullie reputatie kunnen versterken. Met de juiste kennis én motivatie kunnen jullie zelf direct aan de slag. 

IK HELP JULLIE OM DE REGIE OP JE REPUTATIE TE PAKKEN
Masterclass 24-06 2_edited.jpg

TEAM WORKSHOP (3 uur)

Voor strategische (communicatie) professionals die samen in één ochtend alle ins en outs willen leren van reputatiemanagement. En meteen voor hun eigen organisatie aan de slag willen gaan. 

LICHT 4_edited.jpg

LEZING (60 minuten)

Voor directie, management- en communicatieteams die zich eens willen laten inspireren over reputatie: een belangrijke factor voor lange termijn succes. Ik vertel jullie op een vlotte manier over theorie, trends en praktijk. Stof tot nadenken!

PREMIUM.jpg

ADVIES OP MAAT

Voor ondernemers, bestuurders en communicatiemanagers die een reputatie- of communicatievraagstuk hebben en op zoek zijn naar externe expertise. Je mag rekenen op mijn kritische blik, eerlijke advies en ideeën.

bottom of page